Faza zilei

0 Shares
0
0
0

Politia romana e de tot rahatul. Majoritatea politistilor sunt cocalari, te intreaba daca esti tare in gura, daca esti smecher, te baga in sectie fara niciun motiv si te bat pana-ti sar capacele, doar ca sa-ti demonstreze ca ei sunt mari si tari.
Acum sa trec la faza zilei… Am plec sa vizitez un prieten dintr-o comuna din Gorj. Am mers bine si frumos pe marginea asfaltului plin de gropi, pe partea stanga. La aproximativ o suta de metri de la distanta unde trebuia sa ajung erau stationate doua masini de politisti ce incercau din greu sa stranga amenzi ca sa nu-i dea seful afara pentru orele indelungate de somn din timpul programului. Cand am ajuns aproape de casa tovarasului pe care am vrut sa-l vizitez, casa ce se afla pe partea opusa, adica in dreapta, m-am trezit cu un nene politist ochelarist ce m-a chemat la masina sa-mi dea amenda pentru ca am circulat pe partea dreapta. Ce trebuia sa fac, cumva sa zbor ca sa nu ajung pe partea dreapta pentru a intra in curtea tovarasului? M-am conformat, am dat datele necesare. In timp ce politistul a scris amenda, uitandu-ma in masina politiei pe geam, ghici ce am observat?
Langa bancheta din spate, in loc de pres am observat o gaura destul de mare prin care se vedea asfaltul. Am impresia ca nu duc masina la reparat deoarece vor sa scape cat mai repede de pasagerii din spate. Cum sa mai ai incredere in politisti?

0 Shares
1 comment
  1. Ia-ti o bicicleta ca sa poti circula pe partea dreapta :)) Cand mergi la cineva pe partea stanga mergi pe jos…cand vizitezi pe cineva pe cealalta parte, alegi bicicleta.

Comments are closed.

You May Also Like