Păreri hosting Romtelecom

0 Shares
0
0
0

reseller hosting RomtelecomLumea se cam plânge de suportul tehnic acordat de Romtelecom, spunând că operatorii se contrazic între ei, iar pe partea de hosting cu suportul sunt în pom.

Nu pot să spun dacă au sau nu dreptate, având în vedere că încă n-am cumpărat hosting de la ei. În trecut am fost scârbit de Romtelecom, dar nu neg faptul că e posibil să colaborez cu ei pe partea de hosting, asta doar dacă o să fiu mulțumit. O să testez o lună serviciile ca să mă conving eu. Am trecut demult de stadiul în care căscam și eu urechea la părerile aruncate de câțiva utilizatori, fără să aibă și dovezi, să poată să probeze cele afirmate. Cei de la Romtelecom au prețuri destul de bune, dar cu clienții încă mai stau rău pe partea de hosting, chiar dacă au investit mult pe partea de hosting. Am impresia că încă n-au analizat concurența. Nu mă refer neaparat la prețuri, la modul de atragere al clienților. Ar fi bine ca să ofere spre test câteva zile serviciile de web hosting, dar și pe cele de reseller hosting. Să nu uite că serviciile de web hosting sunt cumpărate în mare parte de persoanele fizice. Firmele cumpără ori reseller, ori server dedicat. Pe mine m-ar bătea gândurile să cumpăr un reseller de la Romtelecom. Mă cam atrag prețurile, iar Romtelecom mi se pare o companie prea mare pentru găinăriile ce le mai fac unele firme de hosting din România.

0 Shares
3 comments
  1. Eu sunt foarte multumit de Romtelecom, dar nu stiu cum stau pe partea de gazduire web. Am vazut ca au preturi bune, desigur nu ofera servicii slabe. O sa incerc si eu serviciile lor, nu pentru ca n-am un alt provider, dar mereu am fost multumit de ei si n-am avut probleme, decat atunci cand imi bagam mainile acolo unde nu trebuia.

  2. Nu ma mira nimic, Americanii ofera host de la un cent doar pentru a-si castiga clientii iar noi cerem mai mult decat e cazul si facem si prost, bine nu e ceva general.
    Tragem o linie si ajungem unde?In state, invatam engleza si in cel mai rau caz luam host din Uk si gata rezolvam tot?
    Zic si eu…

    1. zici gresit. daca site-ul tau se adreseaza romanilor, recomand e sa-ti cumperi hosting din Romania. Asa o sa se incarce mult mai bine. Mai sunt si firme bune.

Comments are closed.

You May Also Like