Se intampla in Romania

Piața imobiliară din România


piata imobiliara din RomaniaChiar dacă prețul de vânzare a scăzut mult în ultima perioadă, piața imobiliara încă nu a ieșit din moarte clinică. Nu mai sunt bani, iar la bănci nu prea mai au oamenii curajul din trecut, atât de necesar pentru a putea efectua un împrumut. În plus, numărul șomerilor a crescut considerabil. Șomerii nu primesc împrumuturi de la bănci. Prețul apartamentelor o să scadă și-n 2014, dar fără rezultat. Dacă aveți un apartament ce l-ați scos de ceva timp la vanzare, iar cumpărător încă nu ați găsit, vă recomand să închiriați apartamentul. În 2014 o să crească numărul închirierilor de apartamente. Dacă păstrați o chirie decentă, cu siguranță nu o să duceți dorul clienților.

Anul ăsta o să se vândă ca pâinea caldă și pământul agricol. Numărul celor care vor să se apuce de agricultură a crescut în ultimul timp. De mâncare avem nevoie zilnic, așa că agricultura făcută cu cap încă mai dă randament.

Firmele de proiectare, conceptii proiecte pentru case trec acum printr-o perioadă destul de grea. Piața imobiliară din România o să-și revină în același timp cu economia potențialilor cumpărători din România. În ultima perioadă piața imobiliară nu a fost lăsată să moară de străinii ce au mai mișcat câte ceva.


View Comments
There are currently no comments.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.