Piața imobiliară din România

0 Shares
0
0
0

piata imobiliara din RomaniaChiar dacă prețul de vânzare a scăzut mult în ultima perioadă, piața imobiliara încă nu a ieșit din moarte clinică. Nu mai sunt bani, iar la bănci nu prea mai au oamenii curajul din trecut, atât de necesar pentru a putea efectua un împrumut. În plus, numărul șomerilor a crescut considerabil. Șomerii nu primesc împrumuturi de la bănci. Prețul apartamentelor o să scadă și-n 2014, dar fără rezultat. Dacă aveți un apartament ce l-ați scos de ceva timp la vanzare, iar cumpărător încă nu ați găsit, vă recomand să închiriați apartamentul. În 2014 o să crească numărul închirierilor de apartamente. Dacă păstrați o chirie decentă, cu siguranță nu o să duceți dorul clienților.

Anul ăsta o să se vândă ca pâinea caldă și pământul agricol. Numărul celor care vor să se apuce de agricultură a crescut în ultimul timp. De mâncare avem nevoie zilnic, așa că agricultura făcută cu cap încă mai dă randament.

Firmele de proiectare, conceptii proiecte pentru case trec acum printr-o perioadă destul de grea. Piața imobiliară din România o să-și revină în același timp cu economia potențialilor cumpărători din România. În ultima perioadă piața imobiliară nu a fost lăsată să moară de străinii ce au mai mișcat câte ceva.

0 Shares
You May Also Like