Țeapa dată de USL

0 Shares
0
0
0

teapa uslÎn fața mea, candidatul USL pentru prezidențiale este un nimeni cu acte, un comunist notoriu, un fel de Ion Iliescu. M-am săturat de hoții ăștia ce pozează în salvatori, iar după ce se văd pe scaun contribuie tot mai mult la punerea României pe butuci, continuând tradiția creată de Ion Iliescu, cel mai mare vânzător de țară.

Crin Antonescu nu mai are răbadre, abia așteaptă să ia locul lui Băsescu, să scoată din închisoare mafia PSD + PNL (USL), nu de alta dar să fie și ei la număr pentru împărțeala de după așezarea lui Crin pe scaunul țării. Ăștia de la USL sunt siguri că o să ia și prezidențialele. Au șanse mari, se pricep la manipularea prostimii. Doar idioții o să-i mai voteze, după ce au reușit să bage mulți români în jug. Partea rea e că România e o țară plină de idioți, iar cei de la USL au șanse mari să-și pună în aplicare planul lor, să bage impozit până și pe aer, să vândă tot, să readucă robia, să scumpească tot, să ieftinească salariile, mai puțin salariile lor. Trebuie să vă spun că de la preluarea Complexului Energetic Oltenia de către USL, treaba a cam început să scârție grav. Dan Diaconescu a reușit să facă caterincă de echipa USL, iar Oltchim nu a mai găsit cumpărător nici până azi.  CFR Marfă poate să ajungă și la fier vechi, dacă noii proprietari o să vrea asta. Cei de la USL nu au mâinile curate, dintre politicienii din România, ăștia de la USL sunt cei mai corupți. Mulți dintre ei sunt ăia ce au furat și cu Iliescu.

Crin vrea alegeri mai devreme cu 45 de zile, vrea să-l elimine mai devreme pe Băsescu, inamicul numărul 1 al USLiștilor. Noi, cetățenii acestei frumoase țări trebuie să le arătăm că suntem mulți, că noi deținem controlul. Asta ar însemna să dăm peste cap planurile mafioților din USL, să refuzăm să-i mai votăm vreodată pe vânzătorii ăștia. Ne-au dat o țeapă prea mare. Trebuie să-i împiedicăm să ne mai dea una, să nu mai creadă vreodată că românii sunt duși cu pluta.

0 Shares
4 comments
   1. In primul rand vreau sa-ti spun ca primul care a luat teapa esti chiar tu si nu spun asta ca sa te atac.
    Ai luat teapa pentru ca poza asta care ai pus-o tu in articol, eu am primit-o in cutia postala prin primavara din 2013 (de Paste mai exact), exact cu aceleasi comparatii, deci ai fost foarte usor de manipulat si de atras in campania anti USL.

    Daca tu faceai o astfel de comparatie cu dovada cand numitul X a promis ca face Y pana in data de… si n-a facut, iar restul au ajutat sa se paota realiza, nu sa fie numai impotriva indiferent ca e bine sau nu, te scoteam la o bere.

    Nu tin neaparat cu USL-ul mai ales pentru faptul ca nu-mi palc unele persoane din uniune, dar sunt surprins cand vad cat de bine prinde campania impotriva a orice se incearca a se face in tara asta.

    PDL-ul nu a mai facut in ultimii 10 ani o campanie din care sa rezulte ce au realizat ci doar impotriva celuilalt candidat.

    Oameni corupti sunt in toate partidele, insa e greu sa spui care este mai rau si care e mai bun fara sa sti ce se intampla defapt acolo.

    1. poza este sugestiva. Nu de la poza am pornit articolul. Am spus parerile mele, ai dreptul sa ma contrazici, eu nu incerc sa manipulez, sunt bloggerul ăla ce încearcă să reflecte realitatea.

Comments are closed.

You May Also Like