Web Hosting SSD ?

0 Shares
0
0
0

web hosting ssdUn SSD este mult mai rapid decât un HDD. Un SSD funcționează pe bază de cipuri, este mai rezistent la șocuri, se încălzește mai greu, consumă mai puțin curent, rezistă mai mult în timp. Pe scurt, un SSD este mult mai bun, dar și mai scump decât un HDD.

Majoritatea firmelor de hosting din România oferă și găzduire ssd, găzduire ce teoretic și practic ar trebui să fie puțin mai scumpă decât găzduirea tradițională, cea pe HDD. Eu cred că o parte dintre firmele de hosting din România oferă găzduire SSD doar pe hârtie, în realitate datele fiind stocate pe HDD. Nu de alta, dar la câteva firme prețurile au rămas cele vechi, nouă fiind doar specificația că datele sunt stocate pe SSD-uri. Așa ceva nu e posibil, firma ar înregistra pierderi.

0 Shares
1 comment
  1. Ai mare dreptate, serviciile de gazduire pe SSD-uri trebuie sa fie mai scumpe decat cele pe HDD-uri. Eu folosesc un serviciu de gazduire pe SSD, inainte de asta am fost pe HDD-uri, nu prea s-a vazut nici o diferenta. Am fost si la firma de gazduire sa ma conving ca site-urile detinute de mine nu sunt pe HDD-uri si mi-au dovedit, nu fac multe firme astfel de gesturi. Imi place sa colaborez cu firme apropiate de mine, sa cunosc cat mai bine afacerea si ceea ce primesc. Acum sunt inca la baza HDD-urile, nu pentru multa vreme.

Comments are closed.

You May Also Like