Pitipoanca de la tara

0 Shares
0
0
0

Majoritatea fetelor de la tara sunt pitipoance. Viseaza ca o sa devina fotomodele, pun poze pe Facebook tot mai dezbracate ca stranga cat mai multe comentarii si like-uri. Nici pustoaicele de la  oras nu se lasa mai prejos decat cele de la tara. Isi dau aere de dive, prostite fiind de lumea mondena romaneasca. Pitipoancele nu prea reusesc sa faca diferenta dintre show si realitate. Asta-i o problema grava, greu de rezolvat. E o vorba romaneasca ce spune ca unde nu-i cap e vai de picioare. Nu stiu cand o sa se trezeasca la realitate idioatele ce intra in aceasta categorie. Poate ca atunci cand posturile de televiziune ce vand rahaturi pentru a supravietui o sa dispara,iar internetul o sa fie inteles asa cum trebuie, atunci o sa se trezeasca la realitate si fetele nevinovate ce se viseaza dive. Trebuie facut ceva. Televizorul a cam prostit poporul. Nici internetul nu e inteles asa cum trebuie. Marea majoritatea a populatiei foloseste internetul doar pentru Facebook si jocuri de doi bani, de unde memoreaza doar lucrurile mai putin bune.

0 Shares
1 comment
 1. “Televizorul a cam prostit poporul.”

  Am subliniat si eu aceasta problema pe blogul meu si am apreciat (culmea, tocmai eu !!!) un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe Române pentru pozitia pe care a luat-o public cu privire la acest aspect :

  http://tomisthecat.ro/2012/04/16/mitropolitul-laurentiu-streza-a-salvat-onoarea-bisericii-ortodoxe-romane-atacand-frontal-starea-de-pacat-in-care-traiesc-romanii/

  De asemenea, te invit sa vezi cum traiesc CRESTINII MENONITI (care se trag din anabaptisti, respectiv din “fratii elvetieni”) care se lipsesc de televizor si de multe alte lucruri, preferând sa traiasca o viata simpla si curata înaintea lui Dumnezeu, se straduiesc sa dovedeasca o viata crestina autentica, conforma cu Sfânta Scriptura.

  Apropo ! Eu mi-am desfiintat televizorul acum un an de zile, nu am timp de asa ceva, urmaresc online doar câteva posturi serioase de televiziune si n-am nevoie de nimic altceva, îti spun foarte sincer… Sunt foarte bucuros ca nu mai am televizor, ca nu mai pierdem timp pretios, ca putem sa ne concentram pe alte lucruri care sunt cu adevarat de valoare…

  http://www.youtube.com/watch?v=E6Bfu5d4prk?rel=0

Comments are closed.

You May Also Like