Prezentare iPhone X

0 Shares
0
0
0

Prezentare iPhone XMajoritatea tinerilor si nu numai, care se afla in cautarea unui smartphone foarte performant, isi indreapta atentia spre modelul iPhone X, fabricat si comercializat de catre renumitul brand american, Apple.

Ei bine, dispozitivul este unul cu display perfect pentru vizionarea filmelor si a videoclipurilor, avand o diagonala de 5.8 inch si o rezolutie de 1125×2346 pizeli, care este corespunzatoare unui aspect ratio de 19.5:9.

Tot in ceea ce priveste ecranul trebuie precizat faptul ca modelul iPhone X de la Apple este primul model al producatorului american care dispune de un ecran Super AMOLED, in defavoarea IPS-ului, insa calitatea ecranului este una exemplara, si este data de luminozitatea puternica, de unghiurile bune de vizualizare dar si de contastul puternic.

In ceea ce priveste spatiul de stocare intern, modelul iPhone X iarasi sta super bine, pentru ca acesta vine in doua variante cu 64 GB memorie interna si cu 256 GB memorie interna, asa ca fiecare isi poate alege smartphone-ul pe care il considera ideal.

Referitor la memoria RAM, asa cum Apple se pare ca ne-a cam obisnuit, aceasta nu este una foarte mare, fiind de doar 3 GB, pe cand alte telefoane de pe piata dispun de cate 4 GB si mai nou chiar de cate 6 GB memorie RAM.

Chipsetul Apple A11 cu procesor six-core este unul cu adevarat impresionant, iar datorita lui dispozitivul ruleaza pur si simplu perfect, aplicatiile ruleaza perfect si la o viteza foarte buna, deci acesta este inca un punct forte pentru modelul iPhone X.

Sistemul foto dual (2 camere foto) de 12 MP permite realizarea celor mai clare si frumoase fotografii, in timp ce camera frontala de 7 MP este ideala pentru a face cele mai frumoase selfie-uri. Toate cele 3 camere foto dispun de caracteristici impresionante, precum stabilizarea automata a imaginii, detectarea fetei, auto – focus, etc.

Sistemul de operare iOS 11 al telefonului este mai usor de folosit ca niciodata, asa ca si acesta poate sa reprezinte un alt motiv pentru care tinerii aleg sa isi cumpere un astfel de telefon.

Designul terminalului este deasemenea unul impresionant. Partea frontala in proportie de 83% este acoperita de ecran, in timp ce spatele este realizat din sticla integral, insa permite implementarea incarcarii wireless.

Designul este unul foarte elegant, telefonul are marginile foarte subtiri si colturile rotunjite, nu mai exista butonul Home clasic, iar functiile acestuia au fost preluate de mai multe gesturi implementate in iOS, precum FaceID.

Asadar, modelul iPhone X dupa cum se poate observa este un telefon special, asa ca are nevoie de accesorii speciale, motiv pentru care utilizatorii pot alege sa il echipeze cu o husa cu baterie iPhone.

Un astfel de accesoriu este un accesoriu 2 in 1, pentru ca discutam despre o husa de protectie pentru telefon, care are incorporata o baterie externa. Aceasta din urma este ideala pentru ca prelungeste durata de viata a bateriei telefonului.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, este cat se poate de firesc ca majoritatea persoanelor care isi doresc un smartphone performant, sa isi opteze pentru iPhone X.

0 Shares
You May Also Like