Review Microsoft Lumia 950

0 Shares
0
0
0

Review Microsoft Lumia 950
Lumia 950 impreuna cu Lumia 950 XL sunt flagship-uri de a Microsoft facute pentru un nou sistem de operare denumit Windows  10 pentru mobil si lansate la sfarsitul anului anterior. Avand o configuratie hardware foarte buna, un display de 5.2 inch si o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli si o densitate de 564 dpi.

Chipsetul este Qualcomm MSM 8992 si procesor Dual Core 182 GHz  quad core, 32 GB pentru a stoca si o camera fotor de 20 MP cu lentile Carl Zeiss. Telefonul are  stabilizare optica si autofocus iar noul telefon vine si cu o propunere foarte intersanta denumita Contiuum for Phones.

Aceasta este o optiune prin care mobilul se poate transforma in calculator si astfel veti avea mereu la indemana fisiere importante si aplicatii preferate, muzica si poze.  Primim mai multe informatii despre acest telefon de la un service gsm.

Combinatia de mai sus face ca aparatul sa fie un insturment foarte interesant de comunicare dar si de productivitate avand aproximativ acelasi sistem de operare ca si cel de pe calculatorul personal, aceeasi interfata cu care ne am obisnuit utilizand calculatorul personal fapt ce il evidentiaza in zona de telefoane inteligente.

Acest telefon nu arata la fel de bine ca Samsung, iPhone sau HTC si nici nu este foarte bun in ceea ce priveste puterea sa de procesare. Nu aspectul si nici performanta nu sunt caracteristicile ce trebuie cautate la un telefon modern ci gradul de satisfactie pe care ni-l ofera atunci cand il utilizam zilnic comparativ cu banii investiti in acest aparat.

De mult timp un telefon inteligent este considerat un bun de consum mai exact un produs utilitar  cum este un frigider sau masina si la fel ca si in cazul lor decizia de cumparare este diferita de la o persoana la alta.

Utilizatorii de Windows Mobile spun inca de la  inceput ca telefonul Nokia Lumia 950 merge bine si are o autonomie mai buna comparativ cu prima versiune pe care a avut-o implementata si cu care a fost livrat si care din nefericire are si cateva buguri.

Unul din cele mai cunsocute buguri e reprezentat de resetarea aparatului in momentul in care era utilizata camera.

Aceasta graba a Microsoft  a fost considerata o mare greseala deoarece in momentul in care a fost scos pe piata telefonul acesta nu putea satisface toate necesitatile utilizatorilor din cauza erorilor de sistem.

Telefonul Lumia 950 a fost testat din mai multe puncte de vedere. Mobile Insider Preview arata imbunatatiri importante in legatura cu performanta si cele mai importante sunt autonomia si stabilitatea.

Atat Lumia 950 cat si Lumia 950 XL sunt asemanatoare au o forma clasica si o carcasa confectionata din plastic cu spate detasabil care permite si accesul la baterie, cardul de memorie si SIM.

Dispalyul este de exceptie. Lumia 950 are un ecran AMOLED cu o densitate de 564 ppi. Aceste cifre probabil ca nu va spun nimic si de aceea va vom da mai multe informatii: se vede foarte bine indiferent de conditiile de iluminare si are o densitate de pixeli mai mare decat rivalii sai iPhone si Samsung.

0 Shares
You May Also Like