Statul vinde Romtelecom

0 Shares
0
0
0

de vanzareStatul roman are de gand sa vanda actiunile detinute la diferite companii. Printre ele se numara si Romtelecom, cea mai proasta firma de internet din Romania.  Asta-i a treia incercare a statului roman de a privatiza compania Romtelecom. De data asta vor sa duca la capat procesul de privatizare. Pana acum au dormit putin, iar acum cei responsabili cu privatizarea s-au trezit ca dupa o lunga hibernare.

Oricum in mare parte compania Romtelecom e detinuta de germanii de la Deutsche Telekom. Poate ca dupa privatizare Romtelecom o sa devina o companie mai eficienta. Statul se misca foarte greu, ia cu greu decizii. Majoritatea companiilor la care statul roman a detinut sau inca mai detine actiuni, din companii productive au ajuns in groapa, neputand sa faca fata concurentei private.

0 Shares
2 comments
  1. Gândesti un pic… Cum sa spui ca „Romtelecom este cea mai proasta firma de internet din România”…!? Ai ceva concret prin care poti dovedi acest lucru?

  2. Da, din propria experienta. Dintre toate firmele de la care am avut internet, Romtelecom mi-a oferit cel mai prost internet.

Comments are closed.

You May Also Like