Toti clientii NSHOST au ramas fara site-uri

0 Shares
0
0
0

server-downIn Romania s-a produs o grava problema informatica. Firma de hosting NSHOST a lasat cu fundul in balta toti clientii, lasandu-i fara site-urile gazduite pe serverele inchiriate de NSHOST.

Toti clientii NSHOST au pierdut fisierele ce le-au gazduit candva la NSHOST, marca inregistrata a LiveShells S.R.L  . Majoritatea clientilor sunt siguri ca nu o sa-si mai vada fisierele pierdute. Sunt informatii din care reiese ca de pe serverele inchiriate de NSHOST ar fi fost sterse definitiv fisierele stocate. Acest gest ar fi fost facut de o persoana din afara firmei de hosting, persoana ce a dorit sa distruga NSHOST. Lumea a inceput sa vorbeasca, dar adevarul inca nu se cunoaste. Firma de hosting ce a lasat multi webmasteri fara munca lor de-o viata, promisese ca astazi o sa publice un comunicat de presa prin care o sa explice ce s-a intamplat. Pana-n prezent comunicatul inca nu a mai fost publicat, iar webmasterii inca se mai intreaba daca o sa mai aiba sau nu parte de fisierele ce le-au gazduit la NSHOST.

Eu imi doresc ca sa fie gasita o solutie cat mai repede. Si cei de la NSHOST, dar si clientii trec printr-o perioada grea. Nu e usor sa-ti spuna cineva ca ai ramas fara casa, iar de maine o sa dormi afara.

0 Shares
3 comments
  1. Acuma au postat pe pagina lor pe facebook comunicatul. Se poate verifica in detaliu ce si cum s-a intamplat.

  2. Da, am vazut. In urma comunicatului reiese ca toate datele au fost pierdute.Pot sa spun ca am ramas fara cuvinte!

Comments are closed.

You May Also Like