Domeniul IT

Un nou forum despre firme/companii


Desi lansat se pare de ceva timp, din ciclul mai bine mai târziu decât niciodata, salut si eu forumul undelucram.ro.

Aparent se vrea o alternativa la ceea ce era DespreFirme (site care nu mai functioneazã de ceva timp), însa se pare ca este mai mult decat atât.

Undelucram.ro îsi propune sa fie un punct de reper pentru cei ce sunt in cautarea unui job si pentru cei vor sa afle informatii despre una sau mai multe companii din România. În momentul de fata, forumul are inregistrate aproximativ 1000 de firme despre care putem împartasi experientele avute la una sau mai multe dintre acestea, majoritatea comentariilor fiind despre firme din domeniul IT, call-center, outsourcing si comert.

Pe lânga forumul propriu-zis (unde inregistrarea nu este necesara, comentariile find aprobate si moderate in stilul Facebook), site-ul mai sus amintit ne propune si o rubrica interesanta – Ghidul salariilor – în care sunt structurate si analizate informaânia din diferite domenii. Nu lipseste de asemenea o rubrica cu modele de CV-uri si o centralizare a celor mai interesante stiri din domeniul resurselor umane.

Din ce inteleg, proiectul undelucram.ro este un proiect non-profit si, ca si avantaj fata de alte discutii asemanatoare din online, are o moderare a topicurilor rapida si aparent corecta atat fata de angajat (dreptul la libera exprimare) cât si fata de angajator (dreptul la propria imagine).

Pâna la proba contrarie, acord o sansa acestui proiect si vom vedea pe parcurs ce se va mai intâmpla cu el.


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.