12 milioane de euro pentru un site de 2 lei

0 Shares
0
0
0

site naspaCei de la Omnilogic au păcălit statul român, după ce au câştigat licitaţia pentru crearea portalului eRomânia. Din 2010 şi până-n prezent, cei de la Omnilogic au încasat câteva milioane de euro pentru un site de 2lei. Actualul portal ce a costat o grămadă de bani, arată de parcă ar fi fost creat de un copil de 7 ani, fără prea multe cunoştinţe în domeniu. Pe un asemenea portal, sincer ca să fiu, mai mult de 2 lei nu aş putea să ofer, deoarece este un site inutilizabil, cu un design realizat în Paint.

Până şi incompetenţii ce au dat banii, şi-au dat seama că produsul oferit de către Omnilogic, nu se poate folosi în acest moment pentru portalul ce ar trebui să prezinte localităţile din România. Site-ul Ministerului Societăţii Informaţionale a fost creat tot de giganţii ăştia, ce au modificat de prea multe ori site-ul. Cu toate astea, pentru site-ul MSI au primit 43.000 de euro.

Nu găsesc nicio vină celor de la Omnilogic, ci angajaţilor statului numit România, angajaţii ăia ce nu ştiu pe ce lume trăiesc, ce înghit orice minciună, ce încearcă să facă ceva, chiar dacă au cunoştinţe incompatibile cu funcţia ce o ocupă.

Până la urmă o să dezvolt eu un asemenea portal, cu 0 lei buget. Dar parcă tot nu pot să stau liniştit, când văd cum banii publici sunt aruncaţi pe geam.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like