Cele mai bune tablete ieftine de pe piata

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune tablete ieftine de pe piata Tabletele ieftine sunt tot mai apreciate de catre utilizatori pentru preturile mici si pentru performantele foarte apropiate de cele pe care le ofera tabletele facute de producatori consacrati.

Estomparea diferentelor are mai multe motive dar totul pleaca de la constructia mai solida si de la folosirea de materiale de buna calitate care pot sa insipre mai multa incredere persoanei care le utilizeaza.

Daca aveti astfel de dispozitive si ati descoperit ca nu va mai folosesc sau doriti sa le valorificati repede pentru ca aveti nevoie de contravaloarea lor va recomandam sa cautati pe net anunturi de tip cumparam electronice.

De asemenea nu uitati si ca toti producatorii aleg tot mai des tehnologii noi in ceea ce priveste ecranele sisistemul de operare va ofera acces la interfete similare cu cele utilizate de tabletele ceva mai scumpe si la o multitudine de aplicatii care sunt disponibile in Google Play Store.

In plus pe aceasta piata sunt foarte multe tablete romanesti ieftine si bune care desi nu se numara printre cele mai apreciate va pot feri o experienta de utilizare potrivita pentru asemenea dispozitive si mai ales raportat la preturile de cumparare.

Puteti sa gasiti tablete la preturi bune in oferta producatorilor cunoscuti cum ar fi Samsung sau Google.

In cazul in care pretul este o problema si in zona aceasta puteti a cumparati tabletele in rate si cele mai multe magazine va ofera si posibilitatea de a cumpara electronice fara sa paltiti dobanda atata timp cat veti respecta termenul de plata.

O lista cu cele mai apreciate si cele mai ieftine tablete bune va vom prezenta si noi mai jos alaturi de review-uri cat mai succinte venite din partea celor care au deja aceste modele.

Va rezentam in cateva cuvinte o serie de tablete ieftine ce au impresioant utilizatorii si pe care acestia le recomanda ca si investitii bune.

Tableta romaneasca Allview Viva vine cu un ecran de 7 inch si un procesor dual core la 1.2 GH si 8 GB memorie extensibila cu ajutorul unui card micro SD.

Sistemul  pe care se va opera pe tableta aceasta este Google Android si chiar daca specificatiile hardoware nu sunt impersionate aceasta tableta se potriveste pentru utilizatorii care au un buget redus dar care vor sa cumpere tableta in special pentru browsing sau pentru retele sociale si pentru ascultat muzica.

O tableta venita din partea unui producator mai cunoscut va fi Samsung Galay Tab care are un ecran cu o diagonala tot de 7 inch si  rezolutie de 1024 x 600 px dar care are un procesor dual core ceva mai nou si tot 8 GB memorie.

Acesta foloseste Android 4.2 si va ofera si o autonomie de 5 ore cu ajutorul unui acumulator destul de puternic.

Lenovo A3500 este o tableta  cu dotari tehnice de baza. Ecranul vine cu o rezolutie de 1280
x 800 de px iar platofrma hardware este reprezentata de un procesor quad core, memoria RAM este de 1GB iar spatiul intern de stocare pentru date este de 8 GB putand fi extins cu ajutorul cardurilor.

Acest model nu se poate conecta 3G si vine la pachet tot cu Android 4.2.

0 Shares
1 comment
  1. Foarte bun articol, prevad ca tabletele vor deveni destul de valoroase in viitor si ca se va reveni la ele la un moment dat.

Comments are closed.

You May Also Like