De ce nu ti se repara telefonul pe garantie?

0 Shares
0
0
0

De ce nu ti se repara telefonul pe garantie?
Fiecare dintre noi este detinatorul unui smartphone pentru ca acestea au devenit obiecte de care nu ne mai putem lipsi, fie ca stam doar acasa, fie ca mergem la cumparaturi, sau pe stadion la meci sau orice alta activitate am avea.

Ei bine, indiferent ca ai un smartphone foarte scump sau unul mai putin scump, unul foarte performant de la un producator renumit, sau altul de la un producator mai putin renumit, se poate intampla ca dupa o anumita perioada de timp, fie din neglijenta ta, fie din alte cauze, telefonul sa se strice.

In acel moment care cu siguranta este unul neplacut, prima data iti vine in minte ideea de a-l duce la reparat pe baza certificatului de garantie. Se intampla de multe ori ca nu stii daca sa il repari pe cont propriu sau pe garantie, si totusi alegi sa il repari pe garantie, pentru a nu mai cheltui niste bani.

Odata ce ai luat aceasta decizie nu iti mai ramane nimic altceva de facut decat sa iti iei telefonul, cutia acestuia dar si certificatul de garantie si sa pleci cu telefonul la magazinul de unde l-ai achizitionat pentru a fi luat in primire si mai apoi trimis in service-ul cu care are contract operatorul de telefonie mobila, pentru a-ti repara telefonul.

Este foarte posibil ca tu sa astepti sa ti se repare telefonul insa in schimb sa ai o mare surpiza si anume sa ti se refuze repararea telefonului pe baza certificatului de garantie. De ce? Pentru ca un telefon are anumiti senzori de soc, de umiditate, dar si de alte evenimente neplacute.

Odata ajuns telefonul la service, acesta este supus unei verificari prin intermediul unui cablu, iar astfel se va depista daca telefonul a fost scapat pe jos sau daca a luat contact cu apa sau cu alte lichide.

Indiferent ca telefonul a fost scapat pe jos acum sau acum doua luni, expertii vor depista acest lucru deoarece socul poate sa produca efecte atat pe moment, cat si dupa o anumita perioada de timp.

La fel este si in cazul contactului cu apa sau cu alte lichide, astfel ca se va afla daca telefonul a fost scapat in apa sau nu.

Ei bine, in cazul in care ti se va refuza reparatia telefonului pe baza certificatului de garantie, nu iti ramane altceva de facut decat sa cauti un service de reparatii telefoane Bucuresti, unde sa iti trimiti telefonul pentru remedierea problemei.

Fireste, era mult mai bine daca alegeai sa il repari pe cont propriu si nu mai apelai la magazin si la reparatia pe baza certificatului de garantie, insa era dreptul tau si e normal sa iti doresti sa ti se repare telefonul gratis.

Pe de alta parte, iti si pare rau pentru ca ai pierdut atata timp in care telefonul iti era la un service unde nu a fost reparat, pe cand daca il reparai pe cont propriu te bucurai deja de mult de placerea de a-ti utiliza dispozitivul.

0 Shares
You May Also Like