Nucleus face pasi importanti in dezvoltarea aplicatiilor pentru videochat

0 Shares
0
0
0

Nucleus face pasi importanti in dezvoltarea aplicatiilor pentru videochatVideo calling-ul este un bun exemplu de tehnologie ce facea odata subiectul unor asteptari futuristice, dar este acum disponibila pe aproape orice tip de computer si smartphone, chiar si pe cele mai putin performante. Daca esti in cautare de studio videochat Bucuresti, intra pe Angelsoflove.ro!

Facetime, Hangouts, Skype – exista o multitudine de optiuni si toate funtioneaza destul de bine si functioneaza aproape in acelasi fel.

O noua companie numita Nucleus, crede ca este inca loc pentru imbunatatiri radicale in tehnologia videocall-urilor, in mod particular atunci cand vine vorba despre termenii de conectare sau conexiune a persoanelor, mai ales atunci cand aceasta se executa instantaneu.

Acesta este de fapt si scopul noului produs al celor de la Nucleus, produsul cu acelasi nume – este de fapt o tableta pe care o poti monta pe perete sau intr-un anumit spatiu, facilitandu-ti conexiunea sau conectarea cu alti utilizatori, totul in mai putin de o secunda, adica mult mai rapid decat initializarea videochat-urilor pe platformele sau aplicatiile de care aminteam mai sus.

Modul de folosire principal pentru Nucleus, este device-ul de comunicare in-home: cu multiple device-uri Nucleus (denumite Nuclei) raspanditi prin intreaga casa, acesta va functiona ca un intercom modern.

Poti sa spui de exemplu “call the living room” si un video call cu feed audio va fi initializat catre device-ul Nucleus, aflat in living-room, in mai putin de 200 milisecunde. Pentru a accelera lucrurile si mai tare, Nucleus seteaza de fapt o adevarata retea in casa ta, in mod similar cu tehnologia pe care cei de la Sonos au folosit-o pentru a accelera curgerea datelor, intre diferite speakere (boxe).

Poti folosi de asemenea touch-screen-ul cu o marime a display-ului de 8 inchi, pentru a initializa call-uri, dar echipa de la Nucleus a indepartat si capabilitatile de recunoastere vocala – citand functionalitatea aproape nula de a fi capabil sa vorbesti cu Amazon Echo, ca si comparatie. Putem mentiona aici si call-ul de test de pe Skype si tinem sa-i contrazicem putin pe cei de la Nucleus.

Daca aplicatia a fost testata indelungat, nu spunem ca n-ar avea dreptate, dar daca este vorba de hardware si aici este vorba de hardware, pot exista si lucruri neprevazute.

O solutie care sa-ti poata permite sa te “auzi”, te va asigura fara doar si poate ca si cel care ar trebui sa te auda (pentru care ai efectuat testul in primul rand), te va auzi intr-adevar. Cu alte cuvinte, poti seta device-ul mult mai bine, daca aplicatia ar fi permis si acest lucru, dar pentru moment, sa avem incredere in cei de la Nucleus.

Aceasta comunicare instant pe care cei de la Nucleus ne-o pun la dispozitie nu este diponibila numai la interiorul caselor, merge foarte bine si in exterior – de exemplu iti poti chema tatal, bunicul, mama, printr-o singura comanda vocala catre device-ul Nucleus, “call father” de exemplu.

Asta poate fi un lucru foarte important si pentru persoanele mai in varsta, care nu se descurca si nu au capacitatea de a intelege foarte bine noua tehnologie.

0 Shares
You May Also Like